KNMG

Training loopbaanontwikkeling voor basisartsen

Sta je aan het begin van je loopbaan, ben je net gespecialiseerd of ligt de keuze nog voor je, dan is het van belang tijd te nemen om na te denken over, hoe verder? Specialiseren, promoveren of misschien ook het combineren van werk en zorg? Daarbij gaat het eerder om wat je wilt en wat het beste bij je past dan om wat nu eenmaal moet of in de rede ligt.


- Wie ben je en wat sluit daarbij aan?

- Wat zijn jouw kwaliteiten en mogelijkheden?
- Hoe kun je nu en in de toekomst zo werken dat je er met plezier mee bezig bent en kunt blijven?

De KNMG organiseert rond deze vragen een training voor startende artsen met als inhoud:
· het vertalen van wensen en doelen in een concreet plan · het verkennen van eigen wensen en doelen voor de toekomst · het verhelderen van de eigen kwaliteiten
· oefening in het bespreekbaar maken van je wensen/doelen (onderhandelen)

Loopbaanontwikkeling is onderdeel van het denken over jouw levensloop. Wat vind je belangrijk in je leven en in je werk? En hoe kun je die elementen bij elkaar brengen? Daarbij is het soms nodig gegevenheden en omstandigheden te onderzoeken en zo mogelijk te (her)formuleren van beperkingen naar kansen en mogelijkheden. en ruimte is vooral herkenbaar dankzij grenzen.

Datum en locatie
De training wordt in 1 dag gegeven, op 22 november 2002, van 9.30 tot 21.30 uur. De maximum groepsgrootte is 12 deelnemers. De training wordt gegeven in de Domus Medica in Utrecht.

Groepsgrootte
De maximum groepsgrootte is 12 deelnemers.

Inschrijven
U kunt zich aanmelden bij Marjolein Putman, e-mail: m.putman@fed.knmg.nl of per telefoon: 030-2823827. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging en een acceptgirokaart. Ook voor meer informatie kunt u bij Marjolein terecht.

Kosten
De prijs voor deze cursus bedraagt 212,50 p.p, voor leden van de KNMG.

De prijs voor niet-leden van de KNMG bedraagt 235,00 p.p.