Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

14-08-2002
Verkeerszaken
Tijdelijke afsluiting kruising Visserlaan / van Dorth tot Medlerstraat.

In verband met de aanleg van de nieuwe rotonde Visserlaan / van Dorth tot Medlerstraat is het noodzakelijk deze kruising voor 6 weken af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer.
De spoorwegovergang zal wel toegankelijk blijven voor het voet- / fietsverkeer.

Zowel de Visserlaan als de Eltensestraat en de Van Dorth tot Medlerstraat behoren tot de categorie ontsluitingswegen. Een rotonde is de meest gewenste vorm van een kruising van twee ontsluitingswegen. Deze werkzaamheden komen voort uit het verkeersstructuurplan Duiven en zijn geheel gebaseerd op Duurzaam Veilig. Het werk zal worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Van Gelder b.v.

De afsluiting voor de aanleg van de rotonde is voorlopig gepland in de periode van maandag 2 september tot uiterlijk vrijdag 11 oktober 2002. Afhankelijk van de weersomstandigheden worden de werkzaamheden in deze periode uitgevoerd .

Het gemotoriseerd verkeer dat van noord naar zuid wil en andersom zal zoveel mogelijk worden omgeleid via de Westsingel en de Vergertlaan. De beweging van oost naar west en andersom zal zoveel mogelijk via de Rijksweg moeten gaan verlopen. Al deze omleidingroutes zullen door borden worden aangegeven.

Wij vragen u begrip voor het hierdoor ontstane ongemak en proberen de overlast tot een minimum te beperken. Voor eventuele vragen verzoeken wij u contact op te nemen met de heer A. M. Witjes van de afdeling Openbare Werken, bereikbaar onder telefoonnummer 0316-279342.