TEMPO-TEAM

Pepsi Stage kiest voor Tempo-Team

Amsterdam, woensdag 14 augustus 202

Pepsi Stage heeft voor Tempo-Team gekozen om het personeel voor het nieuwe theater te leveren. Binnenkort opent het theater in Amsterdam-Zuidoost zijn deuren. In dit theater worden theater- en cabaretvoorstellingen, concerten en andere muzikale festivals en evenementen gehouden. Tempo-Team zet zich de komende tijd in om een pool van geschikte medewerkers op te bouwen, zodat de personele bezetting vanaf dag een op orde is. Het contract heeft een looptijd van twee en een half jaar. Het personeel van de Heineken Music Hall, dat naast Pepsi Stage ligt, wordt al door Tempo-Team geleverd.

Voor Pepsi Stage, nu vooral bekend als Grace theater, is een pool van 150 medewerkers nodig.

'Voor ons zijn klanten als Pepsi Stage en Heineken Music Hall belangrijk', weet Peter Hulsbos directeur van Tempo-Team. 'Het zijn namen waar sollicitanten op af komen. Als marktleider in het horeca- en cateringsegment hebben wij dit soort klanten graag in portefeuille.'

Activiteiten
Naast een uitgebreide advertentiecampagne, aandacht op internet en speciale aankleding van de vestigingen richt de werving zich de komende weken op studenten. Eerder dit jaar voerde Tempo-Team een campagne om mensen te interesseren voor een baan in de horeca.

Vacatures
Vacatures zijn er voornamelijk als Hostess, Suppoost, Horecamedewerker, Backstage medewerker of
Kaartverkoper/Kassamedewerker. Voor geĂŻnteresseerden houden Tempo-Team en Pepsi Stage gezamenlijk informatiebijeenkomsten. Tijdens deze middag krijgen sollicitanten informatie over: werken bij Pepsi Stage; werken met een contract bij Tempo-Team; het Horeca Allround Programma en de verschillende trainingsmogelijkheden.


Noot voor de redactie,