Gemeente Alphen aan den Rijn


De gemeentegids 2002/2003 is uit!

Het heeft even geduurd maar de nieuwe gemeentegids 2002/2003 is eindelijk klaar. Door een aanzienlijke vertraging veroorzaakt door een nieuw opmaaksysteem bij de uitgever, is de gids een half jaar later verschenen. Maar de gids is er niet minder om. Het boekwerkje staat weer boordevol met informatie op allerlei gebied en ook staan er weer allerlei belangrijke telefoonnummers in de gids vermeld. In de eerste week van augustus is de gemeentegids in de gemeente verspreid.

De gemeentegids staat eind van het jaar ook op de gemeentelijke internetsite
www.alphenaandenrijn.nl. In de Weekagenda zal aangekondigd worden wanneer dit precies zal zijn.

Anti-reclame sticker
Bij woningen waar een anti-reclamesticker (sticker Nee-Nee, Nee-Ja) op de brievenbus zit, mag geen gemeentegids worden bezorgd in verband met de reclame die in de gemeentegids is opgenomen. Dit is vastgelegd in de Code Verspreiding Ongeadresseerd Reclamedrukwerk die is opgesteld door de Stichting Stuurgroep Reclame. Mocht u geen gemeentegids hebben ontvangen of heeft u zon sticker op de brievenbus, dan kunt u tijdens openingsuren op een van de volgende adressen de gemeentegids afhalen:
* Gemeentelijke Informatiecentrum, Stadskantoor, Castellumstraat 6. Het Informatiecentrum is geopend op werkdagen van 8.30-17.00 uur en op vrijdagavond van 18.30-20.00 uur

* Openbare bibliotheek aan de Thorbeckestraat 1a
* Openbare bibliotheek aan de Troubadourweg 2a
* Boekhandel Haasbeek in het winkelcentrum Herenhof
* AKO Boekhandel in winkelcentrum De Herenhof
* Wijkcentrum De Oude Wereld in Kerk en Zanen
* Gezondheidscentrum in Zwammerdam

* Regiobank Aarlanderveen

Rectificatie
Helaas is in het foto-overzicht van de gemeenteraad (blz. 30 van de gemeentegids) bij de foto van de heer Molleman (linksonder), het foto-onderschrift weggevallen.
Onder de foto had moeten staan: H.A.A. Molleman (PvdA).

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 12 augustus 2002 laatste wijziging