Gemeente Asten


14-08-2002
Nieuw toegangssysteem bij zwembad De Schop

Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, is de indeling van de hal van het zwembad de afgelopen maanden ingrijpend veranderd. De aanpassingen waren noodzakelijk voor de realisering van een nieuw geautomatiseerd toegangscontrolesysteem, waarmee we na de zomervakantie willen gaan werken.
Met dit bericht willen wij u op de hoogte brengen wat het nieuwe systeem in de praktijk inhoudt.

Indien u een los kaartje koopt, heeft het nieuwe systeem voorlopig geen consequenties voor u. Als u een 10-badenkaart koopt, is de belangrijkste wijziging waar u als bezoeker mee te maken krijgt, dat u aan de kassa een chipbandje koopt.

De kosten van het chipbandje zijn het tarief van een 10-badenkaart plus eenmalig een borg van 10,-- (de borg krijgt u tegen inlevering van het chipbandje terug). Indien u een 10-badenkaart heeft die nog niet vol is, verzoeken wij u deze na de zomervakantie in te leveren bij de kassa van het zwembad. U krijgt dan een chipbandje met daarop de baden die u nog te goed heeft. De kosten bedragen 10,-- (de borg van het chipbandje).

Met het chipbandje kunt u de tourniquets (draaipoortjes) bedienen. Als u de tourniquet passeert wordt uw bezoek geregistreerd en wordt het bedrag voor 1 bezoek automatisch van het chipbandje afgeschreven. U kunt het chipbandje bij de kassa opwaarderen.
Hierdoor wordt de administratie overzichtelijker en is het niet meer mogelijk om toegang te krijgen tot het zwembad zonder te betalen.

Wij realiseren ons dat de invoering van dit systeem voor u als klant ingrijpend is en dat de voordelen voor u beperkt zijn. Toch vragen wij u begrip te hebben voor de omschakeling naar de nieuwe toegangscontrole en voor de eventuele opstartmoeilijkheden die hiermee gepaard kunnen gaan.

Vragen?
Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de bedrijfsleider en/of de administratie van het zwembad.