Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 14-08-2002 Persbericht District Aa & Dommel

VERDACHTE DIEFSTAL LADDER AANGEHOUDEN

Vannacht heeft de politie in Drunen een 25-jarige Kaatsheuvelaar aangehouden wegens verdenking van het stelen van een ladder. De man kwam op een brommer de Bruneistraat ingereden en legde de ladder die hij bij zich had naast een huis neer en liep te voet weg. Daarna kwam hij terug en nam de ladder mee naar de Tibetlaan. De terplaatse gekomen politie nam de achtergebleven scooter mee naar het bureau. Op de Aziëlaan werd de agent op de scooter aangesproken door de verdachte waarom hij op zijn scooter reed. De agent hield de man daarop aan. De ladder werd teruggevonden in de bosjes van de Tibetlaan. Hij is gestolen vanaf een bestelauto aan de Europalaan.

VERDACHTEN FIETSENDIEFSTAL AANGEHOUDEN

Vannacht heeft de politie in de Vughterstraat in Den Bosch twee mannen aangehouden op verdenking van het stelen van twee fietsen bij de kermis in Vught. Getuigen hadden in de Secr. Van Rooijstraat twee damesfietsen in een rode auto zien inladen en wegrijden. Het duo kon in de auto in de Vughterstraat worden aangehouden. De 27-jarige verdachte probeerde nog weg te rennen maar werd in de kraag gegrepen. Samen met de andere man, een 32-jarige Rosmalenaar, zijn ze ingesloten. De fietsen lagen niet meer in de auto.

WINKELDIEF

In een bouwmarkt aan de Balkweg in Den Bosch is dinsdagavond een winkeldief betrapt. De man had enkele boortjes gestolen. De 19-jarige Poolse man is ingesloten om zijn juiste identiteit vast te kunnen stellen.

VERKEER

Vanochtend zijn op de Vlijmenseweg in Den Bosch 50 mensen bekeurd omdat ze geen autogordel droegen.