Ingezonden persbericht


Albers overhandigt cheque aan doe een wens stichting

Woerden, 16 augustus 2002 - Christijan Albers overhandigde op donderdag 15 augustus de cheque ter waarde van Euro 6.000,00 aan Harriet Verhoeven-Boekholt van Doe Een Wens Stichting. Deze organisatie vervult droomwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

De donatie is mogelijk gemaakt doordat Christijan Albers een rit in zijn Minardi two seater tijdens het Thunder in the Park Event per opbod heeft verkocht bij het Yorin radioprogramma 'Jensen in de ochtend'. De winnaar, de heer Viellevoye, heeft het bedrag van Euro 6.000,00 geboden. Tijdens het event, dat afgelopen weekend plaatsvond op Donington Park in Engeland, heeft de winnaar een spectaculaire rit gemaakt.

'Het is nog niet helemaal duidelijk welke wens vervuld gaat worden van de donatie. We hebben een Formule 1 wens ontvangen, en het lijkt ons erg toepasselijk om die wens in vervulling te laten gaan.' aldus Harriet Verhoeven-Boekholt.

Begin augustus heeft de Doe Een Wens Stichting 2 wensen vervuld op Hockenheim. De wenskinderen waren wild enthousiast en mochten overal bij zijn en met coureurs en de F1-wagens op de foto. De Doe Een Wens Stichting verzorgt de reis (vervoer, overnachtingen, toegang tot het circuit) voor wenskinderen, ouders en thuiswonende broertjes en zusjes tot 18 jaar.


-Einde-



Ingezonden persbericht