Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-08-2002 Hoensbroek; getuigen schietincident (RKey; 15.00 u) Vrijdag 16 augustus 2002

District Heerlen

Hoensbroek; getuigen schietincident

De politie in Hoensbroek dat samen met het team Grensoverschrijdende criminaliteit van de Koninklijke Marechaussee bezig is met het onderzoek inzake het schietincident op 11 augustus jl. op de Akerstraat-Noord in Hoensbroek waarbij een man ernstig gewond raakte, is dringend op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Heerlen-Noord/Hoensbroek via telefoon 0900 8844.

Zondagavond, 11 augustus jl. omstreeks 23.30 uur raakte een 26-jarige man (zonder bekende verblijfplaats) ernstig gewond bij een schietincident in de Akerstraat-Noord in Hoensbroek. Het slachtoffer kreeg op straat vermoedelijk onenigheid met een nog onbekend persoon. Deze schoot op het slachtoffer die daarop een pand binnenvluchtte. In het pand werd nogmaals geschoten. Hierop vluchtte de dader. Het slachtoffer raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen. Het slachtoffer verkeert nog steeds in levensgevaar.