Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

12-08-2002
Op 18 augustus, 1, 4 en 7 september a.s.:
tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens evenementen in Eersel, Knegsel, Vessem en Wintelre

Vlooienmarkt in woonwijk De Dijk in Eersel
Op zondag 18 augustus a.s. organiseert buurtvereniging De Dijkgraovers de jaarlijkse vlooien- en curiosamarkt en in combinatie met deze markt houdt de Scouting Eersel een open dag in het Zuiderpark. Dit betekent dat de straten Zicht en Schapendries en een gedeelte van de Bogerd voor het doorgaande verkeer zijn afgesloten. Deze afsluiting duurt van 8.00 tot 18.00 uur.

Knegsels Fist in Knegsel
Op zondag 18 augustus a.s. is in het kader van het Knegsels Fist de Schutsboomstraat te Knegsel afgesloten voor alle verkeer. Deze afsluiting duurt van 8.00 tot 20.00 uur.

St. Cecilia jaarmarkt in Vessem
Op zondag 18 augustus a.s. vindt in Vessem de jaarlijkse St. Cecilia jaarmarkt plaats. Hierdoor zijn in het centrum van het dorp de doorgaande wegen afgesloten. Met name het verkeer van en naar de richting Oirschot en Wintelre dient met een omleidingroute rekening te houden. De afsluiting duurt van 8.00 tot ongeveer 19.00 uur.

Dwarsfiets/wielerwedstrijd en stratenloop tijdens kermis Wintelre Tijdens de kermis in Wintelre op zondag 1 september a.s. vinden op het gedeelte van de Willibrordusstraat, gelegen tussen de Kerkstraat en de Kloosterstraat, dwarsfietswedstrijden plaats. Dit weggedeelte is op die dag tussen 12.00 uur en 20.00 uur voor het doorgaande verkeer afgesloten.
Op kermisdinsdag, 4 september a.s., is er een
wielerwedstrijd/stratenloop op het parcours dat gevormd wordt door de wegen Willibrordusstraat, Aangelag, Den Dries, Kloosterstraat, Korenbloemstraat, Smidspad, Margrietlaan, Hemelrijksestraat, Evertstraatje en De Nie.
De desbetreffende weg alsmede de wegen die geheel of gedeeltelijk op het parcours aansluiten worden tussen 12.00 en ongeveer 20.30 uur voor het doorgaande verkeer afgesloten.

Kinderactiviteit buurtvereniging 't Putterke in Vessem Buurtvereniging 't Putterke in Vessem organiseert op zaterdag 7 september a.s. een activiteit voor kinderen in de straat Hooge Akker. In verband met deze activiteit wordt de Hooge Akker tussen 12.00 en 18.00 uur voor het doorgaande verkeer afgesloten.