Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 18-08-2002 Mediaberichten 18 augustus (14.15 uur)

WEERT Aanhouding verdachte

WEERT Een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is door de politie aangehouden nadat hij zondagmorgen werd aangetroffen in een kantine aan het Stationsplein in Weert.

De politie ging rond 7.00 uur terplaatse na een melding van het vernielen van een ruit van de betreffende kantine. De verdachte man bevond zich in de ruimte. De man is door de politie gehoord en de spoorwegpolitie doet verder onderzoek. De verdachte is in vrijheid gesteld.

MEERLO Verkeersgewonde

MEERLO Bij een aanrijding op de kruising Megelsum Mgr. Jenneskensstraat raakte zaterdagmiddag een 63-jarige vrouw uit Blitterswijck gewond. Zij kwam in aanrijding met een auto die bestuurd werd door een 43-jarige man uit Swolgen. De vrouw reed vanuit de richting Blitterswijck over Megelsum en de man vanuit de richting Swolgen. Beide bestuurders reden onvoldoende rechts waardoor een aanrijding ontstond. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw raakte gewond aan de ruggewervel en liep een gebroken pols op.

VENRAY Aanhouding verdachte na vechtpartij

VENRAY Een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats is zaterdagavond door de politie aangehouden na een vechtpartij. Een 25-jarige Venraynaar raakte bij deze vechtpartij dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Hij is een nacht ter observatie opgenomen. Over de aard van de verwondingen is geen informatie beschikbaar.

Net na 21.00 uur ontving de politie een melding van een vechtpartij op de Henseniusstraat. De gearriveerde patrouille trof er het slachtoffer aan maar de verdachte was reeds vertrokken. Enige tijd later kon de verdachte worden aangehouden op de Patersstraat. De aanleiding van de ruzie is op dit moment nog niet bij de politie bekend. De 33-jarige man is zondagmorgen in vrijheid gesteld.