Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 18-08-2002 2e persbericht van zondag 18 augustus 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Motor gestolen
Uit een afgesloten schuur achter een woning aan de Generaal van Haersholtelaan is in de nacht van zaterdag op zondag een oranje KTM motor gestolen. Het kenteken van de motor is MG-BX-19. De deur van de schuur is opengebroken.

Middelbeers: Gereedschap weg na inbraak
Bij een inbraak in een stal achter een woning aan de Westelbeersedijk is elektrisch gereedschap verdwenen. Het gereedschap bestond uit een cirkelzaag, een decoupeerzaag, boormachine, accuschroefmachine, twee slijptollen, verfblazer en een vlakschuurmachine. De deur van de schuur is opengebroken. De inbraak is in de nacht van zaterdag op zondag gepleegd.

ierlo: Onder invloed
Op de Patrijslaan is zondag om 6.20 uur een 42-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man verbleef daar op een camping. De politie was ter plaatse geroepen omdat de man bij een caravan lampen kapot had geschopt en enkele bloembakken had omgegooid. Toen de politie ter plaatse was maakte de man zich erg druk, stapte in zijn auto en reed weg. De man had echter gedronken. De politie liet hem stoppen en de ademanalyse wees uit dat zijn promillage ruim 1,6 was. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs wordt ingenomen.