Gemeente Utrecht

Start vervanging riolering Van der Duijnstraat, A.R. Falckstraat en Van Hogendorpstraat

Op maandag 19 augustus wordt in opdracht van de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Utrecht gestart met de vervanging van de riolering in de Van der Duijnstraat, A.R. Falckstraat en Van Hogendorpstraat. De uitvoering neemt circa acht weken in beslag en zal medio oktober worden afgerond. Bewoners zijn via een Stadsplan op de hoogte gesteld van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden starten in de Van der Duijnstraat, tussen de Van Hogendorpstraat en de J.M. Kemperstraat. Aansluitend wordt gewerkt in de A.R. Falckstraat en de Van Hogendorpstraat tot aan de Van der Duijnstraat. Tot slot worden de Van der Duijnstraat, tussen de Van Hogendorpstraat en Van Limburg Stirumstraat, en de Van Hogendorpstraat, tussen de Van Duijnstraat en het Van Limburg Stirumplein, aangepakt.

Bereikbaarheid

Gedurende de uitvoering zijn de straatgedeelten waarin gewerkt wordt, afgesloten voor verkeer. Ook parkeren is tijdens de uitvoering niet mogelijk.

Gedurende de werkzaamheden kunnen bewoners hun huisvuil plaatsen in een nabijgelegen straat, die wel toegankelijk is voor de vuilniswagen.