Gemeente Bodegraven

Oranjelaan en kruispunt Oranjelaan-Marktstraat afgesloten

Burgemeester en Wethouders van Bodegraven maken bekend dat in het kader van het hervatten van de bestratingswerkzaamheden rondom het Raadhuisplein per 19 augustus a.s. de Oranjelaan en het kruispunt met de Marktstraat afgesloten zullen worden. In de komende periode tot eind oktober zullen de resterende werkzaamheden rondom het winkelcentrum worden uitgevoerd.

Afhankelijk van de vordering van het werk zal het verkeer worden omgeleid via Noordstraat, Bodelolaan, Stadhouderslaan, Eendrachtsweg, Willem de Zwijgerstraat dan wel via de Nieuwe Markt, Voorplein en Kerkstraat. De omleiding en de toegang naar de parkeergarage zullen worden aangegeven.

Te verwachten is dat na de Najaarsmarkt het kruispunt Oranjelaan/Markt- straat weer opengesteld gaat worden. Tevens zal bij het passeren van de werkzaamheden langs de afrit van de parkeergarage, de toegang voor een zo kort mogelijke periode noodgedwongen worden afgesloten. Als alternatief wordt dan verwezen naar het parkeerterrein aan de Willem de Zwijgerstraat.

De werkzaamheden worden beëindigd met de herbestrating van het kruispunt met de Willem de Zwijgerstraat en het restant van de Nieuwe Markt.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Renckens van het begeleidend Ingenieursbureau Kuipers, tel. (06) 5021 3461