Het Nederlandse Rode Kruis

Wil jij eind september naar de Cariben? En je inzetten voor het Rode Kruis? Dat kan!

Let op! Je moet tussen 18 en 25 jaar oud zijn!

In het kader van de campagne "The truth about aids. Pass it on" hebben het Rode Kruis en Durex de handen ineen geslagen. Zij maken het mogelijk dat JIJ je kunt inzetten tegen de verspreiding van hiv/aids. Niet alleen in Nederland, maar ook in de Domenicaanse Republiek.

Op de Caribische eilanden leven naar schatting zo'n 390.000 kinderen en volwassenen met hiv/aids. Seksueel contact is de belangrijkste oorzaak van de verspreiding van het virus. Het Nederlandse Rode Kruis heeft er een project rond hiv/aids. Door voorlichting probeert het Rode Kruis verspreiding van de ziekte tegen te gaan en discriminatie van mensen met hiv/aids te voorkomen. Die voorlichting wordt gegeven door jongeren. Jongeren zoals jij, van jouw leeftijd. In Puerto Plato op de Domenicaanse Republiek loopt er een project in een sloppenwijk. Daar ga jij heen.

Het jongerenblad One gaat mee om de reis vast te leggen. Het verslag lees je natuurlijk later in het blad. Een prachtige kans om wat van de wereld te zien en te helpen. Doe je mee? Reageer snel, want de inschrijving sluit op 31 augustus.

Hoe kun je meedoen? Zet in een e-mail de volgende gegevens:

Voornaam en naam
Adres en huisnummer
Postcode en woonplaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Mobiel
Leeftijd (minimaal 18, maximaal 25 jaar)
Opleiding
Motiveer in de e-mail jouw deelname (hoe denk jij aan het 'The truth about Aids'-project te kunnen bijdragen?)

Mail naar meerwetenover@redcross.nl, zet in de onderwerpregel "Deelname Domenicaanse Republiek". Let erop dat alles compleet is. Niet complete inschrijvingen kunnen we niet in behandeling nemen.