Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-08-2002 Mediaberichten 19 augustus (15.30 uur)

MEIJEL Verkeersgewonde

MEIJEL Bij een eenzijdig ongeval op de Randweg in Meijel raakte maandagmorgen een 55-jarige vrouw uit Dieteren gewond. Een getuige zag dat de auto van de vrouw na een bocht van de weg raakte. Hij schampte een paaltje om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het Roermondse ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde net na 11.00 uur.

HEYTHUYSEN Twee verkeersgewonden

HEYTHUYSEN Bij een aanrijding op de Belenbroeklaan zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een 49-jarige vrouw uit Heythuysen fietste net na 13.00 uur over de Belenbroeklaan komende uit de Arenbos. Ter hoogte van de oude Meer stak de vrouw haar hand uit en wilde ze linksafslaan. Een 45-jarige motorrijder uit Heythuysen die op dat moment eveneens vanuit de Arenbos kwam aanrijden kon de vrouw niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. Beide betrokkenen kwamen ten val. De vrouw is met een hoofdwond en mogelijke hersenschudding per ambulance naar het Roermondse ziekenhuis gebracht. De man is met een gebroken been naar het Weertse ziekenhuis gebracht.