SNS Reaal Groep

Augustus: Topmaand voor CVB Hypotheken!

19 augustus 2002

CVB Bank pakt in de maand augustus flink uit! Op 12 augustus introduceert CVB Bank de CVB Beleggingshypotheek. Daarnaast worden er nog drie nieuwe rentevarianten aan het hypotheekassortiment toegevoegd: variabele rente, 1 jaar vaste rente en CVB Plafondrente.

Met de CVB Beleggingshypotheek richt CVB Bank zich op klanten die op zoek zijn naar kansen om een hoger rendement te behalen. De CVB Beleggingshypotheek belegt in gerenommeerde huisfondsen van SNS Reaal Groep die zich kenmerken door een goede spreiding.

Door de toevoeging van variabele rente en 1 jaar vaste rente aan het assortiment speelt CVB Bank in op de huidige vraag van klanten naar rentevarianten met een korte looptijd en een lage rente. Voor wie een lage rente wil combineren met de zekerheid voor een lange termijn is CVB Plafondrente een zeer aantrekkelijke optie. De consument betaalt gedurende de looptijd van -naar keuze- 5 of 10 jaar een variabel rentetarief, dat maandelijks wordt herzien. Hij profiteert hiermee onbeperkt van rentedalingen terwijl hij de zekerheid heeft dat de rente slechts kan stijgen tot een vooraf vastgesteld maximum: het renteplafond.

CVB Bank biedt, via een landelijk netwerk van 300 onafhankelijke en professionele intermediairs, een totaalpakket van bancaire producten aan met een interessante prijs/kwaliteitverhouding voor de particuliere cliënt. CVB Bank is onderdeel van de SNS Reaal Groep en is
gevestigd in 's-Hertogenbosch.

---

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Carola Remers
Manager Marketing
Postbus 70053, 5201 DZ 's-Hertogenbosch
Telefoon: (073) 683 3201
Fax: (073) 683 3685
E-mail: carola.remers@cvbbank.nl
Internet www.cvbbank.nl