Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

19-08-2002
Expositie Griet Atsma-van Dellen in gemeentehuis Achtkarspelen

Expositie Griet Atsma-van Dellen in gemeentehuis Achtkarspelen Tot en met 27 september 2002 is in de hal en leeszaal van het gemeentehuis werk te bezichtigen van Griet Atsma-van Dellen uit Surhuisterveen. Griet Atsma-van Dellen uit Surhuisterveen schildert sinds 1989 en heeft op dit moment les van kunstenaar Peter van Houten uit Foudgum. Griet haar voorkeur gaat uit naar aquarel, maar ze werkt ook met acryl en pastel en maakt schilderijen in gemengde technieken.

Kleurgebruik en vooral het creëren van sfeer in een schilderij vindt Griet belangrijk. De onderwerpen van haar schilderijen zijn landschappen, bloemen, abstracte voorstellingen en soms dieren. Griet Atsma-van Dellen heeft eerder geëxposeerd in onder andere galerie De Estrik in Surhuisterveen, galerie Geert in Noord-Sleen en het gemeentehuis in Beetsterzwaag.

De expositie van Griet Atsma-van Dellen is te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis (Stationsstraat 18 in Buitenpost). Belangstel-len-den zijn van harte welkom op werkdagen van 9.00-12.00 uur en van 13.15-16.00 uur (donder-dag tot 18.00 uur en vrijdagmiddag gesloten).