Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 19-08-2002 Persbericht district Aa & Dommel

NAT PAK

Vannacht is een 35-jarige dronken Boxtelaar aan de Annastraat in zijn woonplaats in het water gevallen. De man moest plassen aan de rand van het water en viel daarbij in slaap. Hij viel daarop drie meter naar beneden in het water. Buurtbewoners hoorden zijn hulpgeroep en hielden de man weer op het droge. De politie zette de man thuis af.

RUIT OPTICIEN VERNIELD

Zondagavond is er een ruit van een brillenzaak aan de Heuvel in Vught ingegooid, uit de etalage verdwenen enkele brillen, met een gezamenlijke waarde van ongeveer EUR 1400,-

TUINSTOELEN GESTOLEN

Uit de tuin van een huis aan de Bergstraat in Liempde zijn afgelopen week 4 houten tuinstoelen weggenomen.

VERKEER

Vannacht is op de Rietbeemdweg in Schijndel een 27-jarige Schijndelaar betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod, zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een proces-verbaal. Op de N65 bij Vught zijn zondag bijna 5000 passerende automobilisten gecontroleerd op snelheid, 240 van hen reden te hard en kunnen een transactie in de bus verwachten. Vandaag zijn op die weg 109 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 129 km/u.

AUTO GESTOLEN

Zondag is vanaf de Brabantlaan in Vught een rode Opel Corsa met het kenteken GG-SR-24 weggenomen. Afgelopen weekend is aan de Lorentzweg in Schijndel een witte Mitsubishi bedrijfswagen met het kenteken BL-NG-67 gestolen.