Ingezonden persbericht


> >
Persbericht

Hoofddorp, 20 augustus 2002

MyCom geeft GRATIS PC s weg!
Extreem veel voordeel en explosieve acties tijdens de MyCom Voordeelweken.

MyCom organiseert van 19 augustus tot en met 8 september 2002 de MyCom Voordeelweken. Drie weken lang explosieve acties en extreem veel voordeel voor winkelend Nederland. Kortingen lopen op tot wel 60% en zelfs 100%. Want bij aanschaf van een ultramodern ASUS notebook ontvangt de klant een GRATIS PC of een GRATIS draadloos netwerkset.

Kortingen kennen we allemaal, maar wat MyCom hiermee neerzet, dat noemen wij pas voordeel! , aldus Gert Jan Kosters, operationeel directeur MyCom Nederland. Van 19 augustus tot en met

8 september 2002 organiseren wij de MyCom Voordeelweken. Wij bieden onze klanten extreme kortingen op meer dan 60 geselecteerde producten. Maar de klapper is natuurlijk onze GRATIS PC of Wireless LAN actie . Bij aanschaf van een ASUS L3800s notebook met 2GHz processor, ontvangen onze klanten een gratis ASUS PC of een gratis ASUS Wireless LAN Access Point met maar liefst 2 PCMCIA kaarten. MyCom realiseert met de Voordeelweken wederom iets unieks, iets waarop onze klanten zitten te wachten. Zowel in onze zeven winkels als bij MyCom Direct en MyCom Direct Business is het drie weken lang feest!

Naast de logistieke voorbereidingen van de MyCom Voordeelweken, draait de marketing machine ook al enkele weken op volle toeren , vertelt Peter Waltman, die verantwoordelijk is voor de marketing bij MyCom. Overal kom je de komende drie weken MyCom tegen: huis-aan-huis folders, advertenties, internet, een TV commercial, en nog veel meer. In de nieuwe PCM adverteren wij zelfs met 52 pagina s! Gert Jan Kosters lacht tevreden en zegt: Daar hebben wij zelfs een aanvraag voor ingediend bij het Guinness Book of Records, voor de langste advertentie ooit in één magazine.

Einde Persbericht

Over MyCom:
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC s en componenten en is in 2001 door VNU s CRN uitgeroepen tot Retailer of the Year (Channel Awards 2001). MyCom heeft op dit moment zeven vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct en MyCom Direct Business, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. MyCom heeft in 2001 een omzet behaald van ruim 150 miljoen gulden en telt bijna 200 medewerkers.

Meer informatie over dit persbericht:
MyCom NEDERLAND B.V.
Peter Waltman
Mobiel: 0651 412 698
p.waltman@mycom.nl

Met vriendelijke groet,
MyCom Nederland

Peter Waltman
Marketing Manager

Tel. 023 556 09 04
Fax: 023 556 09 05
Email: p.waltman@mycom.nl
www.mycom.nl