Ingezonden persbericht


Nederlands bedrijf MyCall succesvol op de Duitse hotelmarkt



Amsterdam 20 augustus 2002, In zes maanden tijd heeft MyCall Duitsland de Internet PC voor de hotelgast geïntroduceerd in het top segment van de Duitse hotelmarkt. Al meer dan 100 hotels hebben een contract getekend met MyCall. Ook heeft het bedrijf haar eerste prijs in de wacht gesleept. De vooraanstaande Duitse hotelportal www.hotelierportal.de heeft dit jaar MyCall beloond met de Grand Jahres Award . Een prestigieuze prijs voor bedrijven die voor verbetering van de dienstverlening binnen de hotelsector zorgen.

MyCall, marktleider in Nederland met het aanbieden van Internet faciliteiten aan hotels, heeft haar concept, de lobby PC, met succes in de Duitse hotel markt geïntroduceerd. Het succes van MyCall heeft met name te maken met het feit dat het concept gebruikersvriendelijk is voor de gast en geen onderhoud verlangt van het hotel.

Sinds de oprichting in Duitsland sluit MyCall Duitsland maandelijks 15 nieuwe hotels aan. MyCall Duitsland richt zich in navolging van het Nederlandse moederbedrijf tot het hogere hotelsegment.

MyCall is een internationale sales en marketing organisatie die is gespecialiseerd in het aanbieden van Internet toegang aan de hotelwereld en haar gasten. Het dienstenpakket omvat het aanbieden van Internet faciliteiten in lobby, business centre en kamers van hotels alsook een portal www.MyCall.com waartop de hotelgast praktische informatie, diensten en entertainment tot de beschikking heeft. Momenteel is MyCall actief in de Benelux, Duitsland, Engeland en Spanje.

Voor Meer informatie
MyCall Holding NV,
Coen Crince Le Roy
Telefoon: +31- (0)20-305 3400
Fax: +31-(0)20-305 3404
coenc@MyCalltele.com
Corporate site: www.MyCalltele.com