Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 20-08-2002 2e persbericht van dinsdag 20 augustus 2002

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Dinsdagmorgen rond 8.55 uur is in een telefooncel op de Kronehoefstraat een 37-jarige vrouw uit Nuenen aangehouden. De vrouw hield zich daar op zonder enig redelijk doel hetgeen, volgens de Algemene Plaatselijke Verordening, verboden is. Zij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Dinsdag om 12.00 uur is in een portaal van een flatgebouw aan het Picassohof een 35-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De bij de verdachte aangetroffen gebruikersartikelen voor het gebruik van verdovende middelen en een ploertendoder zijn inbeslaggenomen. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal personenauto
Tussen maandagmiddag 12.00 en dinsdagmorgen 11.30 uur is vanaf de Greefstraat een zwarte personenauto, Pontiac Grand Prix, kenteken AE-78-97, gestolen.

Eindhoven: Zakkenrollerij
Dinsdag zijn drie vrouwen, 53, 40 en 72 jaar, uit Maastricht, Eindhoven en Helden, op de Heuvel Galerie, Rechtestraat en de Demer, slachtoffer geworden van zakkenrollerij. Van hen is de portemonnee gestolen. In de portemonnees zaten pasjes, geld en papieren.

Helmond: Diefstal uit garage
Dinsdagmorgen is uit een niet afgesloten garage van een woning op de Willemstraat een fiets, een decoupeerzaag en een kist met gereedschap gestolen.

Helmond: Diefstal gsm
Dinsdagmiddag rond 14.40 uur is van een 38-jarige vrouw uit Helmond haar gsm gestolen. Zij was aan het winkelen op de Veestraat. Toen zij wilde afrekenen zag ze dat de gsm uit haar rugtas verdwenen was.

Beek en Donk: Verdachte met gestolen auto aangehouden Dinsdagmorgen om 11.50 uur is op de Brouwersstraat een 22-jarige automobilist uit Kerk-driel aangehouden. Bij controle bleek dat de man in een te s Hertogenbosch gestolen auto reed. De man is overgebracht naar het politiebureau. De auto is veilig gesteld.

Eersel: Snelheidscontrole
Maandagmorgen is op de Provincialeweg N397 ter hoogte van de oversteek Boevenheuvel Heuvelweg een snelheidscontrole gehouden. Bij onderzoek bleek dat de bebording voor de snelheidsbeperking niet in orde was. De niet juiste bebording op bovengenoemde locatie is aanleiding om het resultaat van deze snelheidsovertredingen te seponeren. De bebording is inmiddels aangepast. De snelheidsbeperking zal daar enkele maanden van kracht zijn in ver-band met het verhoogd verkeersaanbod door de afsluiting van de Schadewijksestraat en Hazenstraat te Eersel. Stelselmatig zal ter hoogte van genoemde oversteek op snelheid worden gecontroleerd. Bij overtreding daarvan zal proces-verbaal worden opgemaakt.