Nederlandse Spoorwegen

Persbericht

Met de trein naar Lowlands
20 augustus 2002
'A Campingflight to Lowlands Paradise' wordt dit jaar gehouden van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus. Mojo, organisator van het jaarlijkse popfestival, verwacht meer dan 50.000 bezoekers. Om de toeloop naar het evenemententerrein Six Flags in Biddinghuizen goed te laten verlopen, adviseert Mojo bezoekers om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. NS zet extra treinen in en Connexxion rijdt vanaf de NS-stations 't Harde en Lelystad Centrum gratis pendelbussen naar het festivalterrein.
Extra treinen naar Lowlands

Lowlandsbezoekers uit de richting Amsterdam en Noord-Holland kunnen het beste met de trein naar Lelystad Centrum reizen en bezoekers uit overige richtingen naar 't Harde. Op donderdag 22, vrijdag 23, zondag 25 en maandagochtend 26 augustus zet NS extra treinen in tussen Amersfoort en 't Harde.

Het parkeerterrein bij station 't Harde wordt vier dagen lang ingericht als NS-station met loketten met pinautomaat en andere stationsfaciliteiten. Op de stations 't Harde en Lelystad Centrum zijn op alle festivaldagen extra NS-medewerkers aanwezig voor service en informatie.
Voordelig op reis

Om op zondag en maandag lange wachttijden bij de loketten te voorkomen, adviseert NS Lowlandsbezoekers om het treinkaartje voor de terugreis al op de heenreis te kopen. Bij alle NS-kaartautomaten en
-loketten zijn treinkaartjes te koop zonder datum, die op de dag van vertrek in 't Harde kunnen worden afgestempeld. Bij een langdurig Lowlandsbezoek kan het voordeliger zijn om met een Zomertoer te reizen. Houders van een Voordeel-urenkaart, NS/OV-Jaar(traject)kaart of OV-studentenkaart kunnen drie personen laten meereizen die dan profiteren van 40% Samenreiskorting.
Meer informatie

Bij alle NS-loketten zijn folders verkrijgbaar over de extra treinen naar en van Lowlands en over Zomertoer en andere NS-kaartsoorten. Bel voor een persoonlijk reisadvies: 0900- 9292 ( 0,50 p/min) of voor een elektronisch reisadvies 0900-1475 ( 0,35 p/min). Aanpassing Dienstregeling Zomertoer