BT IGNITE

Uitnodiging Perslunch - Lancering BT's solutions-activiteiten

Lancering BT's solutions-activiteiten in Nederland

Perslunch donderdag 22 augustus a.s., 12.30-14.00 uur, Amstel Hotel

Op donderdag 22 augustus aanstaande organiseert BT een perslunch ter gelegenheid van de officiële lancering van BT's solutions-activiteiten in Nederland. De bijeenkomst vindt plaats van 12.30-14.00 uur in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Deze lancering is een belangrijke stap in BT's strategische transformatie van traditioneel telecombedrijf tot een aanbieder van een compleet dienstenpakket. De solutions-activiteiten van BT, te weten outsourcing en beheer van complete systemen en netwerken, zijn met name gericht op multinationals en grotere ondernemingen met internationale communicatiebehoeften. In Engeland is dit onderdeel nummer 1 van de markt, met een omzet van circa EUR 2,8 miljard in 2001. De introductie van deze succesvolle activiteiten in andere Europese landen, waaronder nu ook Nederland, zal de internationale marktpositie van BT een krachtige impuls moeten geven.

Neil Rogers, President BT Ignite Solutions, geeft een toelichting op de strategie voor de verdere uitbreiding van dit onderdeel in Europa. Allan Larsen, Business Development Director Nederland, zal daarnaast aanwezig zijn om de plannen voor de Nederlandse markt te schetsen.

Deze presentatie zal worden voorafgegaan door een introductie van het toonaangevende onderzoeksbureau Gartner. Ingegaan wordt op de ontwikkelingen in deze snelgroeiende markt.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.15 uur ontvangst
12.30 uur presentatie Gartner
12.45 uur lunchpresentatie Neil Rogers en Allan Larsen, discussie en vragen stellen
14.00 uur einde

BT nodigt u graag uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Reacties:

Hill and Knowlton Nederland
T.a.v. Marjolein van Enk
Tel.: 020 404 47 07
Fax: 020 644 97 36
E-mail: mvenk@hillandknowlton.com

Kijk voor meer informatie op www.ignite.nl

15 aug 02 10:44