SOGETI NEDERLAND BV

Partnership in SAP en ERPdienstverlening

ICT-dienstverleners Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) en C/TAC N.V. (CtacAlign) zijn een partnership aangegaan op het gebied van SAP- en ERP-dienstverlening. Sogeti kan hierdoor beter tegemoet komen aan de vraag van klanten naar gedegen SAP- en ERP-vakmanschap. CtacAlign breidt door dit partnership haar klantenkring substantieel uit.

De strategische samenwerking voorziet in de behoefte van klanten om een breder portfolio van ICT-dienstverlening bij een leverancier onder te kunnen brengen.

Over CtacAlign
Met 177 medewerkers vertegenwoordigt CtacAlign een unieke combinatie van organisatieadvies, projectmanagement, kennis van bedrijfsprocessen, functionele en technische SAP implementatie-expertise en expertise op het gebied van beheer en hosting van SAP systemen. Haar dienstverlening is georganiseerd in de businessunits Consulting Services, Intergration Technology Group en Application Management.

Klanten van CtacAlign zijn geconcentreerd in specifieke marktsegmenten, te weten handel en industrie, zakelijke dienstverlening, centrale overheid en semi-overheid, gedelegeerde overheidsinstellingen (non-profit) en universiteiten. De onderneming is gevestigd in Nederland ('s-Hertogenbosch en Hoofddorp) en Spanje (Madrid). CtacAlign is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.

Over Sogeti Nederland B.V.
Met 2.000 medewerkers bundelt Sogeti meer dan 30 jaar ICT-kennis en
-expertise in één bedrijf. Het realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot haar core-business. Middels de inzet van ICT wil Sogeti bijdragen aan het behalen van de operationele doelstellingen van haar klanten in de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven. Eén van haar specialismen is het op contractbasis uitvoeren van onderhoud en beheer van applicaties en infrastructuur, waarbij de volledige verantwoordelijkheid van ICT-activiteiten of onderdelen daarvan door Sogeti kunnen worden overgenomen.

De dienstverlening van Sogeti is georganiseerd in de divisies Architectuur en Implementatie, Engineering en Projecten, Software Control, Applicatie- en Infrastructuur Management en Integratie. Naast het hoofdkantoor in Vianen, beschikt Sogeti over vestigingen in Amersfoort, Culemborg, Diemen, Groningen, 's-Hertogenbosch, Reeuwijk en Rotterdam. Sogeti maakt deel uit van een internationaal netwerk en is het resultaat van een fusie tussen IQUIP, G&D en Twinsoft.