PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet introduceert ADSL Standard
Nu voor elke internetgebruiker een passend ADSL-aanbod

Amersfoort, 22 augustus 2002 Op 2 september 2002 introduceert internetaanbieder Planet Internet ADSL Standard. Als aanvulling op de twee reeds bestaande varianten, ADSL Comfort en ADSL Advanced, heeft Planet Internet nu voor iedereen een passend ADSL-aanbod. Met de nieuwste versie kunnen klanten al voor Euro 34,90 per maand (incl. Euro 19,95 KPN-deel) profiteren van alle voordelen van breedband. Tevens start Planet Internet op 2 september met het aanbod van een gratis modem bij bestelling van een ADSL-abonnement. De nieuwste breedbandversie is gebaseerd op ADSL Lite, de uitbereiding van KPN Telecom op de bestaande versie Basic en Extra, met een downstreamsnelheid van max. 256 Kbit/s en upstream een snelheid van max. 64 Kbit/s.

Vanaf 2 september kan iedereen zich voor ADSL Standard aanmelden. Nu voor elke internetgebruiker een passend abonnement en een gratis ADSL-modem wordt aangeboden, is de overstap op een abonnement zonder telefoontikken voor iedereen aantrekkelijk geworden.

Voor ADSL Standard geldt per maand een vastgestelde datalimiet, waarbinnen klanten
ruimschoots gebruik kunnen maken van snel internetten. De dienst is zodanig ingericht dat klanten veel kunnen surfen, e-mailen en chatten en regelmatig MP3tjes en andere programma's kunnen downloaden. Het aanbod biedt gebruikers bij uitstek de mogelijkheid om de voordelen van breedband te ervaren.

Het actie-aanbod van een gratis ADSL-modem bij elk ADSL-abonnement loopt van 2 september tot 1 november 2002.

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.