Rotterdam Airport

Nieuwe en gevarieerde winterzonbestemmingen

Wie komende winter comfortabel en snel naar de zon of de sneeuw wil vliegen, kan via Rotterdam Airport kiezen uit een gevarieerd aanbod van mooie vakantiebestemmingen. Nieuw op het winterprogramma vanaf uw eigen luchthaven staan Lanzarote (Canarische Eilanden), de Turkse Rivièra en lijndiensten naar het Zwitserse Bern waarmee diverse wintersportplaatsen in het Berner Oberland snel en makkelijk bereikbaar zijn geworden.

Canarische Eilanden

Naast de inmiddels welbekende vluchten naar Tenerife en Las Palmas staat deze winter ook het eiland Lanzarote op het programma. De Canarische Eilanden staan allen bekend om hun - ook in de wintermaanden - zonnige klimaat, maar hebben ieder hun eigen identiteit. Zo heeft het vulkanische eiland Lanzarote een prachtige natuur en is het door de schitterende onderwaterwereld erg populair bij duikliefhebbers.

Cruisen

Het winterprogramma telt niet alleen een aantal nieuwe bestemmingen, ook hebben reisorganisaties zoals Peter Langhout Reizen en GTI Travel een aantal nieuwe producten in hun brochures opgenomen. Peter Langhout Reizen biedt deze winter de mogelijkheid om een week te verblijven in Malaga of Tenerife en vervolgens vanaf één van deze plaatsen te genieten van een luxe cruise langs de Canarische Eilanden, Marokko en het Portugese eiland Madeira.
Voor de vluchten naar Malaga en Tenerife maakt Peter Langhout Reizen gebruik van het allernieuwste Boeing 737-800 toestel van Air Europa. Dit vliegtuig is bovendien voorzien van zogenoemde winglets aan de vleugels, die dienen voor een nog lagere geluidsproductie.

Turkije

Al vele jaren worden in het zomerseizoen vanaf Rotterdam Airport vluchten naar Turkije aangeboden. Dit jaar biedt GTI Travel voor het eerst ook in het winterseizoen vluchten naar de Turkse Rivièra aan, waar de temperatuur 's winters nog zeer aangenaam is. GTI Travel biedt keuze uit een ruim aanbod van strandvakanties, rondreizen, overwinterreizen en golfreizen. Nieuw deze winter zijn voetbaltrainingsprogramma's en beauty-arrangementen. De vluchten naar Antalya worden uitgevoerd met een gloednieuwe, geluidsarme Boeing 737-800 van Inter Airlines.

Zwitserland

Niet alleen voor zonaanbidders biedt Rotterdam Airport deze winter tal van mogelijkheden. Ook voor wintersportliefhebbers worden vanaf Rotterdam Airport dit jaar meer bestemmingen aangeboden. Behalve het Oostenrijkse Tirol, bereikbaar met de rechtstreekse vluchten van Welcome Air, en het Oostenrijkse Vorarlberg, waarvoor de vluchten door Intersky (i.s.m. VipReis) worden verzorgd, zijn met de lijndienst Rotterdam-Bern nu ook de skigebieden in Zwitserland makkelijk en snel per vliegtuig bereikbaar geworden. De luchthaven van Bern ligt onder meer vlakbij de bekende wintersportplaatsen Zweisimmen en Adelboden en het chique Gstaad. De nieuwe lijndienstvluchten naar Bern worden in samenwerking met de luchtvaartmaatschappij Intersky verzorgd door Vip Reis. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een modern en geluidsarm Dash-800Q(uiet)-toestel met accommodatie voor 50 passagiers.

Meer informatie:

Cruisevakanties Peter Langhout Reizen: kijk op www.langhout.nl of bel 0800-0440 (gratis).
Wintersportreizen naar Altenrhein (Vorarlberg / Oostenrijk) of Bern (Berner Oberland / Zwitserland): VipReis, tel. 0117- 385201.

Voor het reserveren van uw vakantie vanaf Rotterdam Airport of voor meer informatie over de andere (nieuwe) wintervakantiebestemmingen vanaf Rotterdam Airport kunt u contact opnemen met uw ANVR reisbureau.

Klik hier voor een overzicht van alle vakantievluchten die het komende winterseizoen vanaf Rotterdam Airport worden aangeboden