Gemeente Kesteren


Nieuws

Milieuvergunningen rbc 21 augustus 2002
Ter inzage ligt de definitieve beschikking van Den Hartigh Kesteren B.V. voor:

· het veranderen van de inrichting en de werking ervan (artikel 8.1, lid b, Wet milieubeheer);

· het ambtshalve wijzigen van een aantal voorschriften behorende bij de revisievergunning van 1 mei 1996 (artikel 8.22 Wet milieubeheer);
· het wijzigen van een voorschrift behorende bij de revisievergunning van 1 mei 1996 op verzoek van de vergunninghouder (artikel 8.24 Wet milieubeheer);
het betreft een op- en overslagbedrijf annex transportbedrijf en voor het in werking hebben van de gehele inrichting, gelegen aan de Spoorstraat 6, 7 en 8 te Kesteren, kadastraal bekend gemeente Kesteren, sectie F, nummers 286, 287 en 294 (ged.).

Burgemeester en wethouders hebben besloten de gevraagde vergunning te verlenen. Aan de vergunning worden voorschriften verboden in het belang van de bescherming van het milieu.

Inzage : 22 augustus t/m 2 oktober 2002
Beroep instellen (ingevolge de Wet Milieubeheer en de Algemene wet bestuursrecht): tijdens inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, en mogelijk voor: a) degenen die schriftelijk of mondeling bedenkingen hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking;
b) de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen;
c) degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek wordt gedaan tot schorsing van de betreffende beschikking dan wel tot het treffen van een voorlopige voorziening.
Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (adres zie boven).