Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-08-2002 Mediaberichten 20 augustus, laatste berichten (18.15 uur)

BLERICK Verkeersgewonde

BLERICK Een 31-jarige vrouw uit Nettetal raakte dinsdagmiddag gewond bij een verkeersongeval. De vrouw reed omstreeks 13.00 uur over de A2. Op het moment dat ze wilde uitvoegen raakte ze een vrachtauto die bestuurd werd door een 58-jarige man uit Grashoek. De vrouw raakte met haar auto in de vangrail en ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Achter in haar auto zat de hond van de vrouw (Canadese herder). Deze is door de dierenambulance opgehaald.

HEIBLOEM 107 snelheidsboetes

HEIBLOEM Bij een snelheidscontrole op de Schaapsbrug heeft het verkeershandhavingsteam van de politie dinsdagmorgen 107 passanten bekeurd. In totaal passeerden 1937 voertuigen het controlepunt. De maximale limiet is terplaatse 80 km per uur en de hoogstgemeten snelheid bedroeg 122 km per uur.

HORN 127 snelheidsboetes

HORN Bij een snelheidscontrole op de Heythuyserweg heeft de politie dinsdag 127 passanten bekeurd. In totaal passeerden 3052 voertuigen het controlepunt. De maximale limiet is terplaatse 80 km per uur en de hoogstgemeten snelheid bedroeg 117 km per uur.

VEN-ZELDERHEIDE 28 snelheidsboetes VEN-ZELDERHEIDE Bij een snelheidscontrole op de Kleefseweg heeft de politie dinsdagmorgen 28 passanten bekeurd. In totaal passeerden 168 voertuigen het controlepunt. De maximale limiet is terplaatse 50 km per uur en de hoogstgemeten snelheid bedroeg 75 km per uur.

NEDERWEERT 55 km te hard

NEDERWEERT Een 32-jarige automobilist uit Someren is dinsdagmiddag door de politie bekeurd nadat geconstateerd werd dat hij de maximale limiet met 55 km overschreed. De man reed op dat moment over de Booldersdijk. De maximale limiet van 80 km per uur werd door hem ruim overschreden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.