Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 22-08-2002 Persbericht district Land van Cuijk

MAN MISHANDELD

Een 55-jarige inwoner van Grave deed aangifte van mishandeling. De man was woensdag-middag in het park aan de Anna van Burenweg bezig met papierprikken toen hij een woor-denwisseling kreeg met een jeugdige visser die rommel maakte. De Gravenaar draaide daar-bij de vingers van de jongen om. Even later werd de man over het voorval aangesproken door een onbekende man, die met een auto het park was ingereden. De onbekende sloeg het slachtoffer daarbij met een ijzeren staaf tegen zijn kin en knie. De man liep aan zijn kin een wond op die gehecht moest worden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

ONDER INVLOED

De politie heeft afgelopen nacht op de Sint Annastraat in Cuijk een 47-jarige autobestuurder uit Cuijk aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190. Op de Oplosedijk in Overloon werd een 30-jarige autobestuurder uit Polen aangehouden voor hetzelfde feit. Hij kreeg eenzelfde boete en een rijverbod van twee uur.

INBRAAK IN WONING

Afgelopen nacht is in een woning aan de Zuring in Cuijk ingebroken. Door een gat te boren in het keukenraam wist men de woning te betreden. Een tv, audioapparatuur sieraden en autosleutels werden ontvreemd. Een mercedes A160 met het kenteken 49-FV-XP die op de oprit geparkeerd stond, is eveneens weggehaald.

AUTO IN DE SLOOT

Surveillerende agenten troffen afgelopen nacht een auto aan in een sloot langs de Oploseweg in Overloon. De bestuurder had vermoedelijk een bocht in de weg te hard genomen en daar-bij de macht over stuur verloren. De man was niet meer bij de auto aanwezig. De politie probeert vandaag contact met hem te krijgen.