Gemeente Putten


---

Putten, 20 augustus 2002

Gemeente Putten organiseert eenmalig Actie Regenton

De gemeente Putten organiseert van 22 augustus tot en met 18 september de Actie Regenton. Voor slechts 17,00 kunnen inwoners van Putten een regenton met een inhoud van 210 liter bestellen. De gemeente hoopt op deze manier dat er veel kostbaar drinkwater bespaard wordt. Met een regenton wordt immers een flinke hoeveelheid leidingwater bespaard.

Inwoners kunnen een regenton bestellen door de bestelbon in het Puttens Nieuwsblad van donderdag 22 augustus (bij de gemeentelijke mededelingen) in te vullen en op te sturen. Ook in het eerstvolgende nummer van UitPUTTENd (verspreiding in de week van 9 tot 13 september) en via de gemeentelijke website (www.putten.nl) kunnen inwoners een bestelbon invullen en opsturen. Daarnaast staat er een model-regenton in de hal van het gemeentehuis. Ook daar kan een bon worden ingevuld. Per huishouden kunnen maximaal drie regentonnen worden besteld.

Er zijn veel klusjes in en om het huis, waarbij prima regenwater gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld om de kamer- en terrasplanten water te geven, voor het sproeien van de tuin, het wassen van de auto en het schrobben van de stoep.

De regenton heeft een inhoud van 210 liter en is gemaakt van milieuvriendelijk polyethyleen (PE). De ton is vorstbestendig (in lege toestand) en is standaard voorzien van een aftapkraan en een overloop voor overtollig regenwater. Bovendien wordt er een filter bijgeleverd, waardoor bladresten en ander afval niet in de ton terecht kunnen komen. Dankzij de speciale dekselconstructie is deze windvast en kindveilig. Bij de regenton wordt een duidelijke montagehandleiding voor het installeren verstrekt.

De tonnen kunnen op zaterdag 5 oktober op de gemeentewerf aan de Ambachtstraat worden opgehaald. Degenen die één of meer regentonnen hebben besteld, ontvangen hierover een schriftelijke bevestiging.

De sluitingsdatum van de actie is woensdag 18 september, dus vul in die bon, bestel een regenton.

Meer informatie over de actie is na te vragen bij de heer Lubbers van de afdeling Bouwen en Milieu, telefoon 359737.


---

---

Omdat de bestelbon tevens een machtiging is tot automatische betaling kan de bestelbon niet gemaild worden.
Heeft u belangstelling voor de regenton dan kunt u onderstaande bestelbon uitprinten,
invullen en voorzien van een handtekening naar ons opsturen. Het adres staat op de bestelbon vermeld.

Bestelbon

Ja, ik doe mee aan
de actie regenton!

O Ik wil graag een kunststof regenton
bestellen voor de prijs van 17,00 per stuk
(maximaal 3 per huishouden)

Aantal: Bedrag:

Naam: .

Adres: .

Postcode/plaats Telefoon (overdag) ..

Ondergetekende machtigt hierbij de gemeente Putten tot een éénmalige incasso van de kosten van zijn/haar bestelling.

Bankrekeningnummer: Girorekeningnummer

Handtekening: .

De volledig ingevulde bon kunt u tot en met 18 september 2002 opsturen naar de gemeente Putten, t.a.v. de heer M. Lubbers, Postbus 400, 3880 AK in Putten of afgeven bij de balie van de afdeling Bouwen en Milieu (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur).