Gemeente Zoetermeer

Herbestrating Dorpsstraat, vanaf maandag 26 augustus a.s.

Op maandag 26 augustus a.s. zal de gemeente starten met de reconstructie van de Dorpsstraat.
In de loop van de week zal de aannemer diverse voorbereidende werkzaamheden uitvoeren naast het Nicolaasplein. In week 36 zal gestart worden met het uitbreken van de verharding in de Dorpsstraat.

Gefaseerde uitvoering
Het werk zal in vier fases worden uitgevoerd:

Fase 1: Gedeelte vanaf Dorpsstraat 1 tot Dorpsstraat 18, inclusief de ingang naar het Nicolaasplein.
Hier wordt een nieuw schoonwaterriool gelegd, waarna de nieuwe bestrating wordt aangebracht.
Start week 36
Fase 2: Gedeelte vanaf Dorpsstraat 18 tot de kruising Leidsewallen/Delftsewallen, vervangen bestrating. De eerste twee fases zijn gereed in week 42.

Fase 3: Gedeelte vanaf kruising Leidsewallen/Delftsewallen tot Dorpsstraat 86, vervangen bestrating
Start werkzaamheden in week 41 en gereed in week 47 Fase 4: Pilatusdam, vervangen bestrating. Start week 38 en gereed in week 45

Tijdens de werkzaamheden zal de verharding van de rijbaan er in zijn geheel uit gehaald worden en vervangen worden door rijplaten. Dit houdt in dat er alleen in overleg met de uitvoering door de Dorpsstraat gereden kan en mag worden. Hulpdiensten hebben altijd toegang. De voetpaden blijven zolang mogelijk liggen. De uitvoerder , de heer N. Ammerlaan van de firma Cultuurweg, is dagelijks op het werk en te vinden in de keet naast Dorpsstraat 10. De gemeente en de aannemer zullen trachten de overlast tot het minimum te beperken.

Laatste wijziging: 21-08-2002