Gemeente Son en Breugel


Ontwerp Raadsprogramma 2002-2006
26-08-2002

De gemeenteraad ontwikkelt momenteel nieuw beleid en legt de hoofdlijnen vast in het Raadsprogramma 2002 2006. Het ontwerp is, via intensief overleg tussen de voorzitters van alle in de raad vertegenwoor-digde fracties tot stand gekomen op basis van de door de diverse fracties ingebrachte on-derwerpen en de resultaten van de Burgerraadpleging.

De raad heeft op 28 maart 2002 tien beleidsterreinen geformuleerd. Alle burgers hebben de gelegenheid gehad om met ideeën, opmerkingen en suggesties te komen.
Van deze gelegenheid is veel gebruik gemaakt. In totaal ontving de raad bijna 100 (vaak uitvoerige) reacties. Alle reacties zijn verwerkt en samengevat gerubriceerd in de notitie In-ventarisatie reacties burgerraadpleging raadsprogramma 2002 2006. Deze notitie ligt voor iedereen ter inzage.

In de commissie voor Algemene Zaken op 4 september a.s. wordt het ontwerp besproken. Daarna wordt het op 26 september a.s. ter vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.
Het ontwerp raadsprogramma ligt ter inzage op het gemeentehuis. U kunt het ook inzien via onze internetsite. Het stuk zit bij de agenda van de commissie.