Gemeente Aalburg


Gemeentelijke website verder uitgebouwd

De website van de gemeente Aalburg is nog volop in ontwikkeling. Zo is de website de afgelopen weken uitgebreid met het onderdeel "bestuursstukken" (zie onder actueel). Bij dit onderdeel worden belangrijke bestuursstukken geplaatst. Daarbij zal geprobeerd worden om deze zoveel mogelijk geschikt te maken om te downloaden.

Er is ook een button "English" op de site geplaatst. Op deze pagina staat in het Engels een korte beschrijving van onze gemeente en de diverse kernen.

Via de button "Nieuwsbrief" kunt u zich aanmelden voor een e-mail abonnement op de Nieuwsbrief. Vanaf september a.s. zal er wekelijks een nieuwsbrief verstuurd worden aan belangstellenden. In deze nieuwsbrief zullen zaken aan de orde komen die op dat moment van belang zijn voor de gemeente Aalburg en haar inwoners. U kunt zich vanaf nu hiervoor aanmelden.

Onder het onderdeel Dienstverlening, produkten en diensten is een special te vinden over "AFVAL". Hierin is heel veel informatie te vinden over alles wat met afval te maken heeft zoals b.v. de ophaalschema's van het huisvuil (de zogenaamde afvalkalender), informatie over de verschillende afvalsoorten, het milieustation enz.

Tot slot is er een mogelijkheid om deel te nemen in een discussieforum en uw mening kenbaar te maken over een bepaald(e) onderwerp(en). Zie hiervoor onder Dienstverlening, Uw mening. Het is de bedoeling dat de gemeente via de website regelmatig de mening van haar burgers gaat peilen over bepaalde onderwerpen. Een verdere invulling van dit onderdeel zal de komende weken plaatsvinden. We hopen natuurlijk dat u hier massaal gebruik van gaat maken!!!

Het mag duidelijk zijn dat de gemeentelijke website nog volop in beweging is om onze burgers zo goed mogelijk te informeren.

N.B. Heeft u de website al eerder opgeroepen dan dient u de site nu eenmalig te vernieuwen door op de rechtermuisknop te drukken en daarna op vernieuwen of via beeld vernieuwen.

ONDERHOUD ASFALTVERHARDINGEN 2002
Maandag 26 augustus zal weer een aanvang worden gemaakt met onderhoudswerkzaamheden binnen de gemeente Aalburg aan de asfaltverharding.
‒ Meerhoek (gedeelte) te Genderen),
‒ Dorpsstraat (gedeelte ) te Meeuwen,
‒ Grote Straat (gedeelte) te Wijk en Aalburg, ‒ Lange Bruggert in het buitengebied,
‒ een gedeelte van Witboomstraat (doodlopend). De eventuele omleidingen zullen met borden worden aangegeven.

Bij eventuele vragen omtrent bovenstaande kunt u contact opnemen met mw. A. Barel van de afdeling Openbare Werken van de gemeente Aalburg, telefoon (0416 ) 698771.

ONDERHOUD ELEMENTENVERHARDINGEN 2002
Op 26 augustus 2002 zal een aanvang worden gemaakt met diverse reparaties en herstaatwerkzaamheden verspreid over de gemeente Aalburg in het kader van de onderhoudswerkzaamheden aan de elementenverhardingen.