Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 30-08-2002


Geheel nieuwe tros-site groot succes

Sinds 22 augustus heeft de Grootste Familie van Nederland een geheel vernieuwde TROS-site (www.tros.nl). Al na een week blijkt de nieuwe TROS portal een enorm succes te zijn. Zo is het aantal pageviews met meer dan 10% toegenomen.

De site is niet alleen de toegangspoort tot de vele internetsites van radio- en tv-programma's van de TROS, maar bevat ook actuele informatie over alle TROS-programma's en presentatoren, de ledenactiviteiten en de evenementen van de TROS. Met name de informatie over alle TROS-programma's en presentatoren blijkt zeer gewild. Niet zonder trots kunnen we melden dat de vernieuwde internetsite van de TROS bovendien de enige is waar ieder programma afzonderlijk wordt belicht.

Bij het bouwen van de nieuwe site is veel rekening gehouden met de bezoekers, kijkers en luisteraars van de TROS, wat heeft geleid tot een strak vormgegeven, overzichtelijke en complete site die het multimediale karakter van de TROS benadrukt. Alleen op de site van ÉÉN TEGEN 100 zijn de laatste drie maanden al meer dan 2 miljoen spelletjes gespeeld.

Komend seizoen hopen wij onze positie verder te versterken door onder meer het Cyberchannel uit te bouwen. Dit is een uniek project waar jongeren hun eigen site ontwikkelen en bijhouden en tevens een wekelijks programma maken dat online wordt uitgezonden. Naast het Cyberchannel zullen natuurlijk ook de succesvolle internetprojecten rondom de TROS-muziekfeesten worden voortgezet.

http: www.tros.nl