Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-08-2002 Persberichten district Binnensticht, 12.00 uur

Winkeldief aangehouden

ZEIST Vrijdagavond omstreeks 19.25 uur werd een 64-jarige vrouw uit Huis ter heide in een winkel aan het Emmaplein aangehouden. Zij wilde visartikelen ter waarde van ruim 18 euro meenemen zonder te betalen. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau en verhoord en met een proces-verbaal heengezonden.

Verkeersongeval met letsel

ZEIST Vrijdagmiddag omstreeks 16.45 uur vond op de Utrechtseweg een aanrijding plaats. Het ongeval gebeurde pal voor het politiebureau. Direct toegesnelde politiemensen haalden de 68-jarige bestuurder achter het stuur vandaan en begonnen direct met reanimatie. Dit werd enige tijd later overgenomen door ambulancepersoneel.

Uit getuigenverklaringen bleek dat de man over de Utrechtserweg reed in de richting van Utrecht. Plotseling begon hij te slingeren, raakte enkele andere voertuigen, stak het fietspad over en kwam tegen een boom voor het politiebureau tot stilstand. Vermoedelijk was de man tijdens het rijden onwel geworden.

De man werd voor onderzoek overgebracht naar het UMC. De auto werd door een sleepbedrijf afgevoerd.

Brand in sauna

BILTHOVEN Vrijdagmiddag omstreeks 14.05 uur werd in een sportcomplex op de Oude Brandenburgerweg brand geconstateerd.De brand was ontstaan in de sauna. De oorzaak is nog onbekend.

Tijdens de brand werd uit voorzorg de sportschool en het zwembad ontruimd. Van de 45 aanwezigen liep niemand letsel op.

Aanhouding alcoholgebruik in het verkeer

BUNNIK Vrijdagvond omstreeks 19.35 uur werd een 36-jarige man uit Bunnik aangehouden. Het rijgedrag van de man was de surveillerende agenten opgevallen.
Bij de ademanalyse op het politiebureau bleek de man 1,7 promille alcohol in zijn lichaam te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt