Ingezonden persbericht

Bruisend feest in Eindhoven

Historische 80's party ten bate van Villa Pardoes in het Evoluon

KAATSHEUVEL - Op zaterdag 31 augustus organiseert Juniorkamer De Maaskant haar eerste en meteen ook historische 80's Party in het overbekende Evoluon. Uniek is dat dit moderne businesscentrum voor deze party eenmalig en geheel belangenloos voor het grote publiek haar deuren opent. Terwijl bijvoorbeeld Villa Pardoes-vriend Nol Havens voor het eerst sinds het succes met V.O.F. De Kunst live de internationale hits "Suzanne" en "Een kopje koffie" weer vertolkt. Met deze en nog veel meer speciale toezeggingen zorgt de Junior Kamer voor een maximale opbrengst voor Villa Pardoes, het vakantieverblijf waar kinderen met een levenbedreigende ziekte en hun familie gratis een onvergetelijke week vakantie doorbrengen.

Unieke live-optredens

Hoe lang is het geleden dat u op het opzwepende 80's geluid van Lois Lane en V.O.F. De Kunst heeft staan dansen? Wanneer heeft u voor het laatst de kans gehad mee te zingen met een originele live vertolking van de hit "Eén kopje koffie" of "Suzanne" door Nol Havens? Speciaal voor deze gelegenheid én vooral ook ter ondersteuning van het goede doel Villa Pardoes worden deze nummers nu ten gehore gebracht. Waarbij DJ Sven deze activiteiten nog eens extra ondersteund met ervaringen uit de 80's. De leden van de Juniorkamer hebben naast deze artiesten vele andere bekende namen bereid gevonden een bijdrage te leveren. Zodat bijvoorbeeld ook het bekende geluid van Veronica's Drive Inn Show aangevuld met de bijzondere Disco Inferno Act tijdens deze avond niet ontbreken.

Reserveren

Het nationale karakter van het evenement maken dat kaarten á ¤ 25,-- te reserveren zijn bij de Reserveerlijn 0900-300 5000 (¤ 0,45 per min.), via www.reserveerlijn.nl of rechtstreeks af te halen bij het GWK Eindhoven of de VVV in Eindhoven.

Naast reguliere toegangskaarten bieden de organisatoren ook een speciaal VIP arrangement aan voor de zakelijke gasten. In deze VIP lounge heerst een bijzondere ambiance vanwaar de gasten kunnen afdalen en desgewenst kunnen opgaan in het feestgedruis. Meer informatie hierover is te vinden via www.80party.nl.

De feestavond wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors zoals Assuflex, Grolsch, het Evoluon, de Reserveerlijn, GWK en VVV en natuurlijk honderden vrijwilligers waaronder verschillende bekende Nederlanders, zoals René van de Kerkhof die als sponsorambassadeur van Villa Pardoes dit evenement een warm hart toedraagt. De opbrengst van deze 80's party komt geheel ten goede aan Villa Pardoes te Kaatsheuvel.

Vakantieverblijf

Kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten sinds ruim een jaar gratis van een week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen uit Nederland en Vlaanderen te ontvangen. Acht gethematiseerde vakantiehuisjes (zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space) vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is. Van glijbaan tot zandbak, van whirlpools tot computerruimte. Zowel de algemene ruimten als de vakantiehuisjes zijn comfortabel en praktisch ingericht, zodat ook kinderen in een rolstoel zich ongehinderd kunnen voortbewegen. Daarnaast biedt Villa Pardoes onbeperkt gratis toegang tot alle grote attractieparken in Brabant (Land van Ooit, Beekse Bergen, Autotron, Efteling en Toverland) en openen ook vele andere faciliteiten gratis hun deuren voor de gasten. De gangbare vakantieadressen betekenen vaak -zowel voor de ouders als het zieke kind- een belasting, omdat de omgeving niet is voorbereid op de ziekte en de consequenties daarvan. Met ziekenhuizen, therapeuten en medici in de omgeving van Villa Pardoes zijn afspraken gemaakt, zodat medische hulp -indien nodig- snel bereikbaar is.

Fondsen

Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo'n ¤ 13.600,--. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, hetgeen ¤ 1800,-- kost. Voor ¤ 25,-- per jaar kan men donateur van Villa Pardoes worden. De donateur ontvangt dan tweemaal per jaar de nieuwsbrief 'Villa Pardoes Nieuws' met daarin de laatste ontwikkelingen. Ook een eigen inzamelingsactie met de straat, vereniging of vriendengroep wordt zeer gewaardeerd. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties kunt u contact opnemen met 0900-9321 (¤ 0,25 per minuut). Een eventuele eenmalige bijdrage kan men storten op rekening 55.90.90.900 van de ABN AMRO bank te Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel, 19 augustus 2002

Noot voor de reactie,