Politie Hollands Midden

Rijden onder invloed Leiden

Een 35 jarige automobilist uit Den Haag is maandag 2 september omstreeks 01.00 uur aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. De man reed over de Hofvlietweg toen hij gecontroleerd werd. Bij controle bleek de man een ademalcoholgehalte te hebben van 815. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Bovendien werd zijn rijbewijs ingenomen.

Aanhoudingen bij inbraak Voorschoten

De politie heeft maandag 2 september omstreeks 05.00 uur drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak. De twee mannen uit Leidschendam van 19 en 21 jaar en de 25 jarige man uit Den Haag werden door passanten ontdekt terwijl zij aan het pand van de fietsenzaak rommelden. De ingeseinde politie kon het drietal in het pand vervolgens aanhouden. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak.

Onder invloed in auto met defecten Leiden

Een 36 jarige automobilist uit Leiden is dinsdag 3 september omstreeks 02.30 uur aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. De man reed in zijn auto op de Witte Singel toe hij gecontroleerd werd. Hij bleek een ademalcoholgehalte te hebben van 315. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod. Bovendien werden de auto en het kentekenbewijs aan het politiebureau gehouden. De agenten hadden namelijk defecten aan de auto geconstateerd. Zo sloot de motorkap niet goed had de auto een lekke uitlaat en deugden de remmen niet.

Aanrijding bij inhaalmanoeuvre Zevenhuizen

Een 33 jarige automobilist uit Rotterdam is maandag 2 september omstreeks 20.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Wollefoppenweg. De man reed in zijn auto komende vanuit de richting van de Huismanweg. Tijdens een inhaalaktie reed hij op de linker weghelft. Daarbij raakte hij twee geparkeerde auto s. De man is met letsel aan zijn hoofd naar het Bleuland ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ter controle van alcoholgebruik een bloedproef laten nemen, waarvan de uitslag binnenkort bekend zal zijn.

--- einde berichten ---