Ingezonden persbericht


Logica benoemt Menno Breedveldt tot divisiedirecteur Telecoms

ROTTERDAM, 3 september 2002 Logica Nederland heeft Menno Breedveldt (37) met ingang van 1 augustus 2002 benoemd tot divisiedirecteur Telecoms. In deze functie streeft hij ernaar om de toegevoegde waarde van Logica op verschillende niveaus bij klanten zichtbaarder te maken.

Breedveldt: We moeten telecombedrijven oplossingen bieden die zij snel kunnen realiseren en waarmee zij op korte termijn aantoonbaar geld kunnen verdienen of besparen. Dit zullen we onder andere doen via onze internationale marktbenadering en proposities. Daarnaast gaan we ons ook meer richten op outsourcing, omdat steeds meer bedrijven vanwege oplopende kosten terugkomen op hun kernactiviteiten.

Menno Breedveldt is afkomstig van CMG, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van klanten en marketing in de telecomsector. Daarnaast was hij lid van de internationale telecomdirectie. Daarvoor was hij managing director en grootaandeelhouder van Tell.IT, een telecom consultancybedrijf dat begin 2000 door CMG werd overgenomen. Menno begon zijn telecom loopbaan bij Ericsson als manager mobile networks. Voorheen was hij operations manager van een elektronicabedrijf en technisch manager van een producent van medische apparatuur.

Logica
Logica (LOG.L) is een internationale onderneming op het gebied van management- en IT consultancy, systeemintegratie, producten, diensten en ondersteuning. De klanten van Logica zijn actief in diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, energie- & nutsbedrijven, industrie, distributie & transport en de overheidssector. De onderneming heeft een omzet van 1 miljard GBP en vestigingen in 34 landen wereldwijd. In Nederland heeft Logica vijf vestigingen en 800 medewerkers. Logica, opgericht in 1969, is de grootste IT-dienstverlener die aan de London Stock Exchange een notering heeft. Meer informatie: www.logica.com en www.logica.nl.

Logica is hoofdsponsor van de Strategic Sourcing Conference van Morgan Chambers, die op 3 en 4 oktober 2002 wordt gehouden in Amsterdam. Tijdens dit tweedaagse evenement bespreekt een exclusief panel van Europese topsprekers de succesmogelijkheden op het gebied van strategic sourcing. Zaken als benchmarking, risk management en degelijke Service Level Agreements komen aan de orde. Op www.advancedsourcing.co.uk kunt u lezen hoe u zich voor dit evenement kunt opgeven.



Ingezonden persbericht