Nederlands Uitgeversverbond

Stichting Bedrijfstakbureau voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverijbedrijf

heet u welkom op: WWW.UITGEVERIJBEDRIJF.NL
Op 2 september 2002 is de website www.uitgeverijbedrijf.nl van start gegaan. Deze website is bedoeld voor werkgevers en werknemers in de bedrijfstak Boeken- en Tijdschriftuitgeverijbedrijf en is tot standgekomen onder auspiciën van het Bedrijfstakbureau voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverijbedrijf.
Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen.

Wat vindt u op de website?
De website biedt informatie over het sociaal beleid in de sector in meest brede zin. Op dit moment biedt de site de volledige tekst van de CAO voor het Boeken- en Tijdschriftuitgeverijbedrijf, de CAO voor Vaktijdschriftjournalisten, de CAO voor
Publiekstijdschriftjournalisten en de CAO voor Opinieweekbladjournalisten; voorts de volledige tekst van een aantal wetten op sociaal terrein; informatie over de sociale fondsen en diverse bedrijfstakafspraken en over specifieke onderwerpen zoals vut, prepensioen, ziektekostenverzekering, mantelpolissen, arbeidsvoorwaar-den op maat en vele andere arbeidsvoorwaardelijke onderwerpen.

Heeft u vragen?
Door middel van een vraag- en antwoordsysteem kan antwoord worden verkregen op vele vragen. U kunt via een trefwoordenregister binnen de CAOs op onderwerp zoeken. Daarnaast kunt u met behulp van de zoekfunctie Ctrl -F binnen de totale site op trefwoord zoeken. Met specifieke vragen of opmerkingen over de onderwerpen op de site kunt u te allen tijde via de website terecht bij een deskundige redactie, die toezicht houdt op de actualiteit van de geboden informatie.