Ingezonden persbericht

Geachte heer, mevrouw,

Nog tot zondag 8 september is in het Noord-Brabants Museum de expositie 'Liefde op het eerste gezicht' te zien. Een expositie waarover veel gesproken en geschreven is. Naast zeer lovende artikelen over de aanpak waren er ook kritische stukken in de pers over met name de insteek om de bezoeker in de beoordeling van de portretten als het ware het laatste woord te geven.

Hoe dan ook, de expositie heeft er aan bijgedragen dat het doorgaans wat matige bezoek gedurende de zomermaanden fors aantrok. Graag maken wij u er op attent dat de tentoonstelling binnen enkele dagen afloopt. Wellicht hebt u nog geen gelegenheid gehad om de schilderijen te komen bekijken en kennis te nemen van de fascinatie van onbekende en bekende Nederlanders. U kunt dan alsnog tot zondag terecht. En mocht dit, of een eerder bezoek, aanleiding zijn om ons uw mening over dit soort exposities te geven, dan graag. U kunt ze via de mail naar ons toesturen en uw mening zal zeker een rol speling in de keuze van nieuwe expositiethema's. Denkt u dus zeker met ons mee: uw oordeel stellen we op hoge prijs.

Met vriendelijke groet,

Jan van Laarhoven
directeur

Per Saldo, honderd verassende kunstwerken uit de ABN AMRO kunstcollectie In het Noordbrabants Museum te 's-Hertogenbosch
Te zien van 21 september t/m 1 december 2002
Internet: www.noordbrabantsmuseum.nl

Ingrid van Berlo
Afdeling communicatie
Noordbrabants Museum
Postbus 1004, 5200 AB 's-Hertogenbosch
tel. 073- 68 77 808.