Algemene Onderwijsbond

Aan de onderwijsredactie

Marja Eestermans vertrekt bij AOb....

Na drie jaar de voorlichting te hebben verzorgd ga ik de Algemene Onderwijsbond (AOb) verlaten. Donderdag 5 september is mijn laatste werkdag en neem ik afscheid van mijn collega's en van de vakbeweging. Vanaf 1 oktober maak ik deel uit van de redactie van Koppeling, het wekelijkse personeelsblad van de Nederlandse Spoorwegen, als redacteur/adjunct-eindredacteur.

Ik wil alle mediavertegenwoordigers bedanken voor de prettige samenwerking. Mede dankzij u heeft de AOb duidelijk kunnen maken dat de noodzaak tot investeren in het onderwijs steeds groter wordt. Het kabinet zal de komende tijd cruciale beslissingen moeten nemen. Ik hoop dat u in die periode het onderwijs nauwlettend blijft volgen en de weg naar de AOb weet te vinden.

Met vriendelijke groet,

Marja Eestermans voorlichter AOb

Robert Sikkes neemt haar taken waar... Totdat in de vacature van voorlichter is voorzien neemt Robert Sikkes (manager communicatie) de taken waar. Hij wordt hierbij secretarieel ondersteund door Tina Voerhuis. De afdeling voorlichting is te bereiken via de gebruikelijke nummers:

030-2989210 of buiten kantooruren 06-53410159 e-mail: voorlichting@aob.nl