SPIEREN VOOR SPIEREN

Bekende Nederlanders golfen voor Spieren voor Spieren

Den Haag, 30 augustus 2002

Op dinsdag 3 september wordt het vierde Spieren voor Spieren Prominenten golftoernooi georganiseerd. Op 'Golfbaan Gendersteyn' in Veldhoven spelen diverse bekende voetballers samen met belangstellenden uit het bedrijfsleven.

Het golftoernooi in Veldhoven vindt plaats aan de vooravond van het Spieren voor Spieren Profvoetbalgala. In een avondvullend programma wordt onder meer de profvoetballer van het seizoen 2001/2002 verkozen. De uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur bij de TROS op Nederland 2.

Rinus Michels, Peter van Vossen, Danny Blind, Ronald Koeman, Leo Beenhakker, Kees van Wonderen en John van de Brom dragen graag hun steentje bij op deze dag om kinderen met een spierziekte een betere toekomst te bieden.

De stichting Spieren voor Spieren is een initiatief van oud-voetbaltrainer en directeur Coaches Betaald Voetbal Jan Reker, samen met de spelers van het Nederlands Elftal. De stichting houdt zich bezig met fondswerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. In samenwerking met de spelers van het Nederlands Elftal, de ambassadeurs Louis van Gaal en Truus Opmeer en vele (prof) voetballers wordt er gewerkt aan het vergroten
van de naamsbekendheid van spierziekten.