Gemeente Eijsden

Trek de stoute schoenen aan

Hartslag Limburg organiseert in september en oktober weer de Wandelmaanden. Er is een wandelgids samengesteld met georganiseerde wandelingen en diverse routes door Zuid-Limburg en over de grens. De wandelgids is gratis aan te vragen bij het Informatiewijzer van de GGD.

Gezond en gezellig
Wandelen is voor jong en oud gezond en gezellig. Wandelen kan altijd en overal, het is een activiteit zonder drempels. Het enige dat u nodig heeft, zijn goede wandelschoenen en gemakkelijk zittende kleding. En u hoeft niet ver te gaan, want het Limburgse Heuvelland heeft genoeg moois te bieden.

Voor ieder wat wils
Om wandelen voor u aantrekkelijk te maken heeft Hartslag Limburg voor de maanden september en oktober een handige wandelgids samengesteld. Hierin vindt u data en gegevens van georgani-seerde wandelingen, maar ook uitgeschreven routes in de regio. Er staan korte en langere, pittige en rustige wandelingen in. Ook komen wandelingen door de stad of door de natuur aan bod. Er is kortom voor elk wat wils.

Hoe krijg ik een gids?
Wilt u een wandelgids? Telefoneer dan met de infolijn van de Gezondheidswijzer (043) 382 17 17. Of stuur een e-mail naar gezondheidswijzer@zzl-ggd.nl. Ook kunt u de gids afhalen bij het informatiepunt van de Gezondheidswijzer van de GGD of bij de receptie van het gemeentehuis van Eijsden. Een andere mogelijkheid is de gids te downloaden van de website www.ggdzzl.nl. Voor nog meer wandelroutes kunt u ook kijken op de internet-pagina www.043-toerisme.pagina.nl.