Politie Midden- en West Brabant

Perberichten 3 september 2002 district Oosterhout

Datum: 3/9/2002
Auteur: Henk Ketelaar

Teams Werkendam Woudrichem
Aantreffen ontvreemde speedboot
MEEUWEN: Op maandag 2 september werd in het water aan de Matersteeg een speedboot onbeheerd aangetroffen. Na onderzoek bleek de speedboot ontvreemd te zijn. De eigenaar werd opgespoord waarna hij het vaartuig weer in ontvangst kon nemen.

Bromfietser valt over skateboard
HANK: Een 50 jarige inwoner van Raamsdonksveer reed, naar nu bekend is geworden, op zondag 1 september over de Buitenkade te Hank. Op het moment dat hij enkele spelende kinderen passeerde sprong een skateboard van één van de kinderen weg en schoot de straat op. Het skateboard kwam tegen het voorwiel van de bromfiets terecht waarbij de man ten val kwam. De man werd ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis te Breda.

Team Geertruidenberg Drimmelen:
Geen bijzonderheden

Team Oosterhout
Alcoholcontrole
OOSTERHOUT: Maandagavond 2 september 2002 heeft een alcoholcontrole plaatsgevonden aan de Sint Anthoniusstraat te Oosterhout. Tijdens genoemde controle zijn twee bestuurders van personenauto's verbaliseerd voor het besturen van een auto onder invloed van alcohol. Dit betrof een 33 -jarige inwoner van Oosterhout. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 6 uur. Een 43-jarige inwoner van Oosterhout kreeg een rijverbod van 1 uur en een politietransactie.

Diefstal auto
OOSTERHOUT: Maandagmiddag 2 september 2002, omstreeks 17.00 uur, heeft een persoon onder het mom van het maken van een proefrit, een nieuwe Volkswagen Golf gestolen c.q. verduistert. Dit vond plaats bij een autobedrijf aan de Wisselaar.

Team Gilze en Rijen
Geen bijzonderheden

Team Dongen:
Graffiti
DONGEN: Bij de sporthal en de school te Dongen-Vaart werd met rode verf hakenkruizen etc. getekend op de ruiten. De verf bleek niet te verwijderen te zijn waarna de ruiten vervangen moesten worden. Een en ander moet hebben plaatsgevonden tussen 30 augustus en 2 september 02.

Team Loon op Zand
Inbraak bedrijf
LOON OP ZAND: Op 3 september 02, omstreeks 03.20 uur, werd er ingebroken in een autobedrijf aan het Oranjeplein. De daders kwamen de winkel binnen door aan de voorzijde een ruit te vernielen. Door een getuige werden enkele daders gezien die vervolgens weg vluchtte in een personenauto. Zij reden in de richting van de Kerkstraat te Loon op Zand. Momenteel is het nog niet bekend wat er is ontvreemd.

Team Waalwijk:
Aangetroffen gestolen auto
WAALWIJK: In de Noordstraat te Waalwijk werd op 2 september 02, omstreeks 17.30 uur, een Volkswagen Golf, voorzien van het kenteken FP-SP-19 aangetroffen. Deze auto bleek ontvreemd te zijn in Bergen op Zoom. Auto wordt aan eigenaar terug gegeven.

Einde berichtgeving.