Politie Midden- en West Brabant

Nieuwe teamchef Oisterwijk-Hilvarenbeek geïnstalleerd

Datum: 3/9/2002
Auteur: Carel Bouman

OISTERWIJK - Vanmiddag heeft districtschef Wilbert Paulissen in het raadhuis aan de Lind te Oisterwijk de nieuwe teamchef voor het politieteam Oisterwijk-Hilvarenbeek geïnstalleerd De nieuwe teamchef is de heer M. (Michiel) van der Pijll.

Michiel van der Pijll is 39 jaar oud, gehuwd en vader van twee zonen. Vanaf 1983 is hij werkzaam bij de politie. Zijn politieloopbaan begon hij bij de gemeentepolitie van Den haag. Vandaar uit verkaste hij naar de gemeentepolitie van Boxtel.

Na de reorganisatie van de Nederlandse politie in 1993 kwam de heer Van der Pijll te werken bij de korpsleiding van de politieregio Brabant Noord in
s Hertogenbosch. In deze politieregio vervulde hij verschillende functies/ Zo was hij beleidsmedewerker van de korpsleiding om vervolgens als regionaal Personeel Managent Adviseur (PMA) aan de slag te gaan.

Voor zijn komst naar het politieteam Oisterwijk-Hilvarenbeek werkte de nieuwe teamchef in het district AA en Dommel van de politieregio Brabant Noord. Daar was hij hoofd van het bedrijfsbureau en tevens projectleider van het project Power, dat alles te maken heeft met de veiligheid op straat.

Bij de installatie van Michiel van der Pijll waren de burgemeesters van Oisterwijk en Hilvarenbeek aanwezig. Ook vertegenwoordigers van de politieregio Brabant Noord waren naar zijn installatie gekomen. Ook vertegenwoordigers van de korpsleiding van de politie Midden en West Brabant waren bij de installatie aanwezig, zo ook leden van de brandweer Oisterwijk en Hilvarenbeek. Last but not least was ook het voltallige personeel van het politieteam Oisterwijk Hilvarenbeek naar de installatie van hun nieuwe baas gekomen.