PERSBERICHT - 2002-07-10

Persreis 'Nederland voor groepen'

Een uitje met de personeelsvereniging organiseren? Oma wordt 80 jaar en we willen er met de familie op uit. Met de sportvereniging een weekend op stap in eigen land. Wat kunnen we allemaal doen?

In Nederland werden afgelopen jaar maar liefst 7 miljoen groepsdagtochten gemaakt. Dit betekent dat bijna éénderde van de Nederlandse bevolking in 2001 een groepsdagtocht of een meerdaags verblijf met een groep van meer dan 15 personen heeft ondernomen.

Maar wie organiseert zo'n groepsdagtocht? Veel mensen weten namelijk niet dat de VVV dé producent is voor een geslaagd dagje uit. De VVV kan namelijk uitstekend groepsarrangementen op maat verzorgen.

Of het nu gaat om een groep van 15 of meer personen, een cultureel, sportief of feestelijk evenement, de VVV kan voor bedrijven, families en vrienden een verrassend dagje uit laten verzorgen.

Reden voor Toerisme Recreatie Nederland om op 4, 5 en 6 september (*) a.s. een persreis `Nederland voor groepen' te organiseren. TRN neemt u graag mee naar Zuid-Limburg, Twente en de Veluwe om meer grip op de groepsmarkt te krijgen.

Ontdek samen met ons de talloze mogelijkheden van een groepsarrangement en retourneer de aanmeldingsfax voor 15 augustus a.s. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen wordt eind augustus het programma toegezonden.

Heeft u nog vragen. Bel gerust met de afdeling Marketing PR via 070 3705 340 of 070 3705 356.

Sandra Marrink en Mirjam Schuiling
Marketing-PR

(*) We verzamelen de 4e rond 11.00 uur uur op het station in Valkenburg en sluiten de reis af op de 6e na de lunch op de Veluwe.

AANMELDINGSFAX
Persreis Nederland voor Groepen

O Ja, ik ga mee op 4,5 en 6 september 2002

Naam: ...

Medium: ... Postadres en
Postcode: ...
---
..
Telefoon: ... Email: ...

(Dieet)wensen: ...

q Ik rijd tijdens de persreis met de TRN-bus mee
q Ik rijd met mijn eigen auto achter de bus aan

Toerisme Recreatie Nederland
Postbus 458
2260 MG Leidschendam
tel: 070-3705340 of 356
fax: 070-3705420
e-mail: s.marrink@avn.nl of m.schuiling@avn.nl

TRN is de organisatie waarin het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBT), Toerisme & Recreatie AVN, het Nederlands Congres Bureau (NCB) en (later) de Algemene Nederlandse Vereniging van VVV's (ANVV) samengaan.