ADVIESBUREAU BURKINK BV

Primeur 50+beurs

PERSBERICHT

Een Primeur op de 50+ beurs te Utrecht

Dit jaar is voor de eerste keer de Stichting Verzorgen van Wonen en Zorg (SVWZ) vertegenwoordigd op de 50+ beurs met een nieuwe gids voor zorgvragers.
Deze gids, Kijk opWonen en Zorg 2002, bevat een unieke informatieverstrekking over verpleeg- en verzorgingshuizen (zorgcentra) in Nederland.
Per zorgcentrum wordt weergegeven over welke faciliteiten het centrum beschikt en zodanig dat de centra onderling snel vergelijkbaar zijn. Het is de eerste keer in Nederland dat de zorgcentra op deze uitgebreide wijze aan zorgvragers worden gepresenteerd. Tevens bevat de gids informatie over de ouderenbonden en de Landelijke Vereniging van Indicatie Organen (LVIO).
Het door de Stichting Verzorgen van Wonen en Zorg genomen initiatief voor Kijk op Wonen en Zorg 2002 is ondersteund door een groot aantal organisaties.
Naast Alzheimer Nederland hebben Arcares, Zorgverzekeraars Nederland, de Inspectie voor de Gezondheidszorg, de ouderenbonden ANBO, PCOB en de Unie KBO hun medewerking verleend aan de totstandkoming van de gids. Het minsterie van VWS heeft een financiële bijdrage geleverd.

De Stichting Verzorgen van Wonen en Zorg is te vinden in Hal 2 stand: 2.E.039.
Voor meer informatie zie: www.kwzgids.nl.


04 sep 02 09:02