Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 4 september 2002
·

Verkeersongeval De Zilk
Bij een verkeersongeval op dinsdag 3 september omstreeks 15.30 uur raakten een 48-jarige bestelbusbestuurder uit Sassenheim en een 36-jarige automobilist uit Noordwijkerhout betrokken. De bestelbusbestuurder reed over de Provincialeweg N206 komende uit de richting Vogelenzang. Voor hem in dezelfde richting reed de Noordwijkerhouter. Door de noodzaak van het verkeer remde deze laatste. De Sassenheimer kon niet tijdig zijn voertuig tot stilstand brengen waardoor er een aanrijding ontstond. De Noordwijkerhouter werd met nekletsel overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis.

Verkeersongeval Leiden
Bij een verkeersongeval op dinsdag 3 september omstreeks 09.00 uur raakten een 31-jarige automobilist uit Oegstgeest en een 29-jarige fietser uit Leiden betrokken. De automobilist reed over de Haarlemmerweg komende uit de richting van Oegstgeest. Bij de bocht, voorbij het spoorviaduct, kwam vanaf de rechterzijde vanaf de Gabriel Metzusstraat de fietser overgestoken. Een aanrijding was het gevolg. De fietser kwam hierdoor ten val.

Verkeersongeval Leiden
Bij een verkeersongeval op de kruising Haagweg/Rijnzichtbrug omstreeks 12.30 uur raakten een 22-jarige scooterrijder uit Leiden en een 21-jarige automobilist uit Bodegraven betrokken. De automobilist reed over de Haagweg komende uit de richting van het Noordeinde. Op de kruising sloeg hij rechtsaf maar zag vermoedelijke de scooterrijder die rechts van hem reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De Leidenaar werd met een gebroken schouder en schaafwonden overgebracht naar het LUMC.

Brand in woning Leiden
Op dinsdag 3 september omstreeks 13.30 uur heeft een brand gewoed in een woning aan de Morslaan. De brand ontstond toen de bewoner de kachel aandeed. De brandweer moest ter plaatse komen om de brand te blussen. De bewoner die getracht had de brand te blussen met een poederblusser moest voor controle naar het ziekenhuis vanwege de ingeademde lucht van de blusser. Er ontstond verder geen schade aan naastgelegen woningen.

Verkeersongeval Gouda
Bij een verkeersongeval op dinsdag 3 september omstreeks 12.00 uur raakte een 37-jarige automobilist uit Gouda betrokken. De automobilist reed over de Goudse Houtsingel toen er ineens een familie ganzen overstak. De automobilist remde om de beesten een vrije doorgang te geven. Een achterop rijdende automobilist kon niet tijdig zijn voertuig tot stilstand brengen en reed tegen de auto van de Gouwenaar. De Gouwenaar werd met onder andere pijn in de rug en de nek overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

--- einde berichten ---