Ingezonden persbericht

D-Link brengt PR-belangen onder bij A: Work in Progress

Amsterdam, 4 september 2002, D-Link in Rotterdam heeft haar PR-belangen ondergebracht bij A: Work in Progress in Amsterdam.

Sinds de oprichting van D-Link in 1986 heeft het bedrijf zich gericht op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige netwerkoplossingen die zij tegen een concurrerende prijs op de markt brengt. Door een scherpe focus op de eisen en wensen van haar klanten heeft D-Link een toonaangevende positie weten te verwerven met producten die wereldwijd worden ingezet. D-Link is in Europa actief in 17 landen en beschikt wereldwijd over 47 vestigingen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert een brede reeks van producten voor LAN's, WAN's en mobiele netwerken. Meer informatie is beschikbaar op www.dlink-benelux.com

A: Work in Progress
A: Work in Progress is een PR- en communicatieadviesbureau dat zich vooral richt op bedrijven die actief zijn op het gebied van de informatie- en communicatietechnologie (ICT). Als full- service bureau richt A: Work in Progress zich op alle facetten van PR en Communicatie waaronder beleidsontwikkeling, advies, mediacontacten en evenementen. Het complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van A: Work in Progress Editorial Services.
www.workinprogress.nl



Ingezonden persbericht