Mojo Concerts

De Finse band Nightwish komt op woensdag 4 september aanstaande voor een eenmalig concert naar de Tilburgse 013. Het is al weer een paar jaar geleden dat de formatie in ons land (in een uitverkochte Melkweg) te zien was. De bezoekers van dat concert zullen beamen dat Nightwish, en met name vocaliste Tarja, een uitstekende live-reputatie geniet. De veelbelovende Nederlandse gothic-band After Forever treedt op als support act.

Nightwish werd in 1997 opgericht door toetsenist Tuomas Holopainen, die in eerste instantie akoestische muziek wilde produceren. Met de toevoeging van opgeleide operazangeres Tarja Turunen en gitarist Emppo Vuorinen, bassist Sami Vänskä en drummer Jukka Nevalainen kan de muziekstijl van de formatie het best worden omschreven als een combinatie van gothic, metal en symfonisch.

Nightwish + support act After Forever
Woensdag 4 september 2002
013 - Tilburg
aanvang: 20.00 uur
entree: ¤ 20 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Of bestel direct via de website van Ticket Service: https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=2690&origin=6